Een creatieve reis

Een blijvende indruk achterlaten met jouw merk door middel van een scherpe strategie en onderscheidende visuele identiteit is waar ik me maar al te graag voor inzet. Dit doe ik door meer dan dat ene stapje extra te zetten en echt tot de essentie van jouw merk te komen.

Emely Creative Studio is de ontwerpstudio die inspireert en laat zien hoe impactvol de juiste branding is. Om effectief aan de slag te gaan, staat snelle en duidelijke communicatie voorop. Je mag me altijd appen wanneer er iets te binnen schiet, dat zal ik andersom ook doen 😉

Ben jij de ondernemer die klaar is voor de volgende stap? Dan zijn wij een match!

Het zit in de details

01

Zodra we de samenwerking aangaan, voel ik me gelijk betrokken bij jouw bedrijf. Ik wil alles over jouw bedrijf te weten komen om uiteindelijk de juiste strategische keuzes te kunnen maken.

02

Kwaliteit is hier vanzelfsprekend. Je krijgt altijd overzichtelijke bestanden aangeleverd die tot in de details zijn uitgewerkt en uitgelegd.

03

Ontwerpen is nou eenmaal mijn passie. Ik neem je graag mee in mijn enthousiasme tijdens het project van begin tot eind. Branding is toch ook een feestje!

Hey! Mijn naam is Emely.

Het gezicht achter Emely Creative Studio. Ook wel bekend als brand & web designer. Al sinds ik me kan herinneren wist ik dat ik iets in de creatieve sector wilde gaan doen. Na mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design aan Avans Hogeschool, wist ik het zeker: mijn passie ligt bij het grafisch ontwerp, om precies te zijn branding.

Ik geloof namelijk dat een sterk merk niet alleen draait om een mooi logo of een mooie website, maar om een combinatie van verschillende elementen die samen de identiteit van het merk vormen. Daarom vind ik het ook belangrijk om tijdens het ontwerpproces nauw samen te werken met de klant om hun behoeften en wensen te begrijpen en zo een onderscheidende en effectieve merkidentiteit te creëren.

Klanten met een glimlach